Gedurende 6 maanden ga ik samen met een groep jongeren aan de slag. Iedere maand organiseren we een bijeenkomst bij één van de culturele partners uit de stad, waar we bij en samen met hen een voorstelling, tentoonstelling of concert te bezoeken. De jongeren krijgen een kijkje achter de schermen: ze ontmoeten de makers, programmeurs of acteurs of krijgen extra aanbod rondom wat ze zien. 
Altijd al benieuwd geweest naar waar jouw favoriete artiest zich omkleedt?
Wil je wel eens backstage meekijken bij theaters, musea, concertzalen en festivals? Heb je zin om, samen met like minded leeftijdsgenoten, op tour te gaan in Den Bosch?
Het komende half jaar nemen we je mee naar de tofste concerten, exposities en voorstellingen. Samen met andere nieuwsgierige jongeren ontdekken we het onbekende. We trappen af met het concert HIGHDIVE van Lucky Fonz III en Morris Kliphuis op November Music, hét Bossche festival voor nieuwe muziek. Hier eten we mee achter de schermen en spreken de makers. De volgende maand duiken we in onheilspellend design en zwartgallige kunst bij de expo GOTH – Designing Darkness in het Design Museum Den Bosch, waar we in ieder geval één van de conservatoren van het museum ontmoeten.